Om Resan

Training Camp Thailand

I nuläget är ingen resa till Training Camp THAILAND planerad i detalj. Vi återkommer om och när det blir av. Tills vidare får vi nöja oss med att drömma oss dit.


Välkommen på en aktiv vintersemester med mycket glädje, träning och gemenskap. Fira jul och nyår i Thailand!
 

Privacy Beach Resort & Spa ligger precis vid den 8 km långa stranden i bukten Dolphin Bay. Här kommer du att få uppleva ett genuint Thailand, långt ifrån massturismen som byggts upp på andra håll. Resorten ligger vackert inramad av Thailands äldsta naturreservat ”Sam Roi Yot”, som betyder ”de trehundra bergstopparna”. Här finns ett rikt djurliv, häftiga vyer, en svalkande bris och vackra stränder. Den som har tur kan se de sällsynta rosa delfinerna som lever bland de kringliggande kalkstensöarna. I bukten finns även orörda små byar som livnär sig på odling och fiske. Vi har i stort sett hela hotellet och större delen av den tysta stranden för oss själva – underbart!

Tillsammans med familjen Panyanee, som driver vårt hotell, arbetar vi hårt för att bevara den lokala naturen och att bidra till den lokala ekonomin. Familjen Panyanee är en stark motor i det lilla samhället och många lokalinvånare arbetar på hotellet eller förser hotellgästerna med egenproducerade råvaror. Vi både bidrar till det lokala och får uppleva det lokala – det riktiga Thailand.

Att resa ensam med oss till Thailand är inga problem, du blir fort en i gruppen och den familjära känslan är stor. Till Training Camp Thailand är alla välkomna. Det är blandningen av olika människor som gör stämningen så härlig och resan så minnesvärd. Training Camp Thailand kommer du aldrig att glömma, utan alltid längta tillbaka till.

SE VÅR INSPIRATIONSFILM FRÅN TIDIGARE ÅR!

 

I samarbete med Go Climate Neutral kommer vi att klimatkompensera för din flygresa. Efter din slutbetalning får du ett gåvobevis för 2020 baserat på snittsvenskens utsläpp på 11 ton Co2/år (ingår i resans pris).

Instruktörer på plats

 • Mona & Ari Riabacke

 • Maria Svensson

 • Anna Ahlqwist

 • Martin Enholm

 • Anders Ekholm

 • Frida Ekholm

 • Tove Wiklander

  Instruktör

 • Jörgen Wiklander

  Instruktör