Om Resan

The Camp - Hösten/Vintern 21/22

The Camp – En hälsoboost by Springtime

2019 lanserade vi vårt endagsevent ”The Camp” som erbjuder en skön mix av träning i olika former. Träningen är varierande och du blir utmanad oavsett nivå och bakgrund, tanken är att vi ska ha kul och svettas tillsammans. Vi bygger konceptet på att vi tar oss ut i landet och gör nedslag på olika platser med ett ”Training Camp” i mindre format (en dag istället för en vecka) under en period på året när det krävs lite extra energi. 

Programmet kommer innehålla yoga, dans, fys/rörlighetspass, föreläsning/workshop och en massa inspiration. Allt för att sprida rörelseglädje men också för att utbilda och motivera till ett aktivt liv med hälsa och välmående i fokus

Några av ledarna som är med oss i planeringen för hösten 2021 är: Tobias Karlsson, Dietistens Val (Johanna & Caroline), Maria Olofsson, Anna Lindh, Anci Näslund m.fl.
Obs! Alla ledare kommer inte att närvara på alla orter. 

Planeringen är i full gång och även om vi inte har alla detaljer på plats så har vi satt datum och orter för höstens turné.

21-24 oktober – Camp Höstglöd,Holiday Club Åre
13 november – The Camp Umeå, IKSU
20 november – The Camp Lund, Gerdahallen
27 november – The Camp Örebro (prel datum) 

Observera att ort och datum kan komma att förändras på något av eventen

Mer detaljerat program samt instruktörer på respektive ort kommer att uppdateras löpande och vi följer givetvis de restriktioner från FHM som råder vid respektive events datum. Du ser nu ett preliminärt upplägg under fliken program och passbeskrivingar. Hoppas vi ses!

Med anledning av Covid-19

På våra The Camp´s träffas vi och tränar på ett ansvarsfullt sätt. För att minimera riskerna för smittspridning kommer vi att följa de riktlinjer och rekommendationer som råder kring deltagarantal vid genomförandet. Vi som är på plats, deltagare såväl som instruktörer, ansvarar för att vi endast tränar om vi är helt friska.

Om Folkhälsomyndighetens riktlinjer gör att vi inte kan genomföra eventen på ett sådant sätt vi önskar och vi tvingas att ta beslutet att ställa in, återbetalar vi hela avgiften.

 

Instruktörer på plats

  • Tobias Karlsson

  • Caroline Wilbois

  • Anci Näslund

  • Maria Olofsson

    Instruktör

  • Camilla Rahm