Virgin London Marathon

Copthorne Tara

Copthorne Tara ***
Scarsdale Place, London, England
Tfn 0207 937 7211

Ett bra mellanklasshotell som ligger mitt i Royal Borough i Kensington. Hotellet ligger mycket centralt och har bland annat gångavstånd till populära Knightsbridge, Royal Albert Hall och Notting Hill. Gott om butiker och restauranger i området.

Läge för loppet
Till starten av loppet åker vi med egna bussar från hotellet. Efter loppet tar man enklast tunnelbanan till High Street Kensington. Alla löpare åker tunnelbana gratis.

Rummen
Hotellet har 833 rum, alla med wc/dusch, tv, minibar, kaffe- och tekokare samt hårtork. Wi-Fi (mot avgift). Frukost ingår. Säkerhetsskåp i receptionen.

Rumskategorier
* Enkelrummen har säng.
* Dubbelrummen har 1 dubbelsäng 
* Twinrum har 2 separata sängar.

Tips! Om du åker själv går bra att boka del i twinrum och dela rum med annan ensamåkande Springtimeresenär av samma kön.

Faciliteter
Det finns 2 restauranger, 1 bar och 1 café på hotellet. Fitnessrum och bankomat finns. Receptionen har 24 timmars service.

Övrigt
Både Holland Park och Hyde Park ligger mycket nära för promenader eller joggingturer.

TCS New York City Marathon

Förhandsanmälan 2022 och 2023 är öppen. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...
FRÅN 2 000 SEK

New York Tjejmil

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett lopp för...

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik. ...
FRÅN 2 000 SEK