Camp Järvsö

Res tryggt med oss!

RES TRYGGT MED OSS!

För att du ska känna dig trygg med att boka din nästa semester med oss på Camp Järvsö har vi tagit fram ett trygghetspaket som gäller för alla tillsvidare samt flexibla om och avbeställningsskydd som du kan boka för att känna dig extra trygg. Här nedan hittar du vilket som passar dig bäst.

Trygghetspaket

Fri avbokning – Oavsett skäl
Gäller upp till 60 dagar före ankomst. Oavsett skäl.

Ombokning utan avgift – upp till 14 dagar innan ankomst
Fri ombokning till nya datum som längst 15 månader från ordinarie ankomst. Max 1 ombokning. Oavsett skäl.

Fria namnändringar
Har någon i ditt sällskap fått förhinder? Byt kostnadsfritt till en ny person fram till 48h innan avresa. Oavsett skäl. Om det vid tidpunkten för bokad vistelse råder restriktioner från myndigheter som omöjliggör genomförandet av vistelsen så återbetalas hela vistelsens pris. Ovan villkor gäller tills vidare.

Fri avbokning – Oavsett skäl
Gäller upp till 60 dagar före ankomst. Oavsett skäl.

Ovan villkor gäller tills vidare.

Avbeställningsskydd

Vi har tre olika avbeställningsskydd och dessa tecknas per logienhet (dvs vid bokning av två rum så ska 2 avbeställningsskydd tecknas):

TRYGG (295 kr): Avbokning kan göras fram till kl. 18.00 kvällen innan ankomstdagen och gäller endast vid sjukdom eller olycksfall som drabbar någon i sällskapet. Detta måste då styrkas med uppvisande av läkarintyg.

TRYGGARE (495 kr): Fri avbokning fram till 40 dagar innan din ankomst oavsett anledning. Om det är mindre än 40 dagar kvar innan ankomst kan avbokning endast ske (fram till kl. 18.00 kvällen innan ankomstdagen) vid sjukdom eller olycksfall som styrks med läkarintyg.

TRYGGAST (795 kr): Fri avbokning fram till 7 dagar innan din ankomst oavsett anledning. Om det är mindre än 7 dagar kvar till ankomst kan avbokning endast ske (fram till kl. 18.00 kvällen innan ankomstdagen) vid sjukdom eller olycksfall som styrks med läkarintyg.

Vid avbokning ges 100% återbetalning förutom kostnaden för det avbeställningsskydd du väljer.

Detta gör Camp Järvsö för att förhindra smittspridning av Covid-19

 • Arbetar aktivt med att förhindra att trängsel uppstår genom att:
  1. begränsa antalet gäster som vistas samtidigt på en plats enligt de restriktioner och rekommendationer som gäller vid tidpunkten.
  2. Uppmanar gäster att hålla avstånd mellan varandra vid platser där köbildning kan bildas, så att trängsel inte uppstår.
 • Följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar löpande våra rutiner utifrån dessa för att göra vår del i att begränsa smittspridningen.
 • Handspritstationer på allmänna utrymmen runtom i hotellet och hälsar inte i hand.
 • Besökare får endast äta och dricka sittandes vid ett bord.
 • Kökspersonal följer gängse rutiner för hygien, precis som vanligt.
 • Städteamet är välinformerade och fokuserar extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, som exempelvis dörrhandtag och hissknappar.
 • All personal vidtar extra god handhygien och vi uppmuntrar även gästerna till detsamma.

Om någon skulle bli sjuk

 • Medarbetare går inte till jobbet om de har symptom.
 • Om en gäst skulle visa sig vara sjuk under vistelsen så ska gästen hållas isolerad tills covid är uteslutet. Alternativt åker gästen hem. Personer som delar rum måste också sättas i karantän.

Träningen

 • Följer de restriktioner och rekommendationer som gäller vid tidpunkten för samling.
 • Vi kommer i största möjliga mån vara utomhus och träna.  
 • Egen yogamatta/underlag vid träning medtages.
 • Desinfektera dina träningsredskap efter ditt pass

Camp Järvsö – Barmark, Staffan Olsson och en liten oktoberfest – vilken kompott! 21-24 okt / 22-24 okt 2021

Det är dags att förbereda sig för skidsäsongen och det gör vi tillsammans med vår omtyckta skidcoach Mats Larsson. Vi kommer den här säsongen att genomföra fyra Skicamps i Järvsö....
FRÅN 3 095 SEK

Camp Järvsö – Kampsport, musikquiz och hur låter ett vin? 28-31 okt / 29-31 okt 2021

Denna helg gästas vi av DNs vinexpert Alf Tumble samt kamsportarna Jörgen Kruth och Joakim Karlsson. Det kommer att bli en helg fylld med rolig träning från kampsportens värld men givetvis finns det v...
FRÅN 3 840 SEK

Camp Järvsö – Höstlovsvecka för hela familjen 31 oktober – 7 november 2021

Vi öppnar nu förhandsanmälan till höstlovsvecka på Camp Järvsö. Mer information och bokning öppnar i augusti....
FRÅN 9 030 SEK

Camp Järvsö – Familjedagar 31 oktober – 4 november 2021

Höstlovet på Camp Järvsö – barnen äter, bor och har kul utan kostnad. På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen. Med skogen och vår stora Outdoor Aren...
FRÅN 5 160 SEK

Camp Järvsö – Familjeweekend 4-7 november 2021

Höstlovet på Camp Järvsö – barnen äter, bor och har kul utan kostnad. På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen. Med skogen och vår stora Outdoor Aren...
FRÅN 3 870 SEK

Camp Järvsö – Aktiv Senior 14-18 november 2021

Härliga höstdagar i vackra Järvsö! Njut av en underbar natur i vacker höstskrud med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha r...
FRÅN 5 305 SEK

Camp Järvsö – Stark och rörlig med Friskis&Svettis 18-21 nov / 19-21 nov 2021

Helgens träning genomförs i samarbete med Friskis&Svettis där fokus kommer ligga på rörlighet och styrka. Träningen är varierad med morgonpromenad eller jogg, rörlighet, yoga, dans och fysträning....
FRÅN 1 340 SEK

Camp Järvsö – Dansweekend med Tobias Karlsson 2-5 dec / 3-5 dec 2021

Denna helg har vi en av våra favoriter på plats, Tobias Karlsson. En vistelse med Tobias blir alltid fantastiskt trevlig då det inte går att undgå att smittas av Tobias härligt positiva energi....
FRÅN 2 795 SEK