Löparresor

Vårt utbud för en löparresa eller maratonlopp!

Att vidga vyerna för löparglädjen och hitta nya utmaningar är själva hjärtat i Springtime. Startskottet gick 1986 då vår grundare, Nils Lodin, arrangerade den första löparresan till New York Marathon. Sedan dess har vi ständigt återvänt till The Big Apple och utökat med mängder av nya destinationer och lopp världen över. När du bokar en löparresa hos oss är du alltid garanterad en startplats i loppet.

På våra löpar- och marathonresor är alla välkomna. De flesta är helt vanliga motionärer och många tar med sig familjen. De får också trevligt eftersom våra resor även rymmer upplevelser utanför löparbanan. Sightseeing, shopping, kultur, nöjen och inte minst festmåltider för att fira löparbragden. Våra löparresor erbjuder möjligheter att uppleva det mesta och bästa av resmålet, speciellt när det ligger långt borta.

Med våra resor med Tours tar du din löpning till en internationell nivå! Då åker du på en gruppresa och delar en oförglömlig upplevelse med löpare från hela världen. Du blir väl omhändertagen av en duktig engelsktalande reseledare från en av TOURS professionella researrangörer. Genom det omfattande TOURS-nätverket samt lokala erfarenheter kan vi erbjuda dig en fantastisk service och en härlig social interaktion. Dessa resor är helt enkelt unika! Följ med oss och träffa dina internationella löpande vänner!

Berlin Marathon
24 sep 2022

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk.

Boston Marathon
18 apr 2022

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp.

Chicago Marathon
09 okt 2022

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Honolulu Marathon – drömresan
11 dec 2022

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? Vintern 2022 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan till USA och Hawaii.

Médoc Marathon
10 sep 2022

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

New York Halvmaraton
20 mar 2022

Följ med till New York Halvmaraton. Du springer förbi några av New York mest kända sevärdheter: historiska Grand Army Plaza, maffiga Manhattan Bridge, nöjestäta...

New York Tjejmil
11 jun 2022

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Paris Marathon
03 apr 2022

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Rio de Janeiro Marathon
05 jun 2022

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse.

TCS New York City Marathon
06 nov 2022

Förhandsanmälan 2022 och 2023 är öppen. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och...

Tokyo Marathon
06 mar 2022

Spring Tokyo Marathon - ett av världens mest eftertraktade lopp. Över 35 000 löpare, banan går i centrala Tokyo. En spännande upplevelse som du inte kommer...

Valencia Marathon
04 dec 2022

Följ med till Valencia Marathon i december 2022 och en av Europas plattaste och snabbaste banor. Banan sträcker sig genom hela staden samt längs det glittrande blå...

Vandring & upplevelser i Davos
24 jul 2022

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och...

Virgin London Marathon
02 okt 2022

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!